绿色圃中小学教育网

免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

返回列表 发新帖
楼主: 网站工作室

小学英语常用儿歌大全

小学英语儿歌集(八)

As a little fat man of Bombay

Was smoking one very hot day,

A bird called a snipe

Flew away with his pipe,

Which vexed the fat man of Bombay.

孟买有个胖老头,

大热天里把烟抽;

一只鹬鸟飞过头,

抢走他的大烟斗,

惹得老头把气怄。

小学英语儿歌集(九)

When I was a little boy

I had but little wit;

It's a long time ago,

And I have no more yet;

Nor ever, ever shall

Until that I die,

For the longer I live

The more fool am I.

当我是个小男孩,

那时我就没脑袋;

现在我的头发白,

还是没有长脑袋;

直到哪天进棺材,

永远不会长脑袋;

活的日子越是长,

我就越是没能耐

小学英语儿歌集(十)

When I was a little boy

My mammy kept me in,

But now I am a great boy

I'm fit to serve the king;

I can hand a musket,

And I can kiss a pretty girl

at twelve o'clock at night.

当我是个小男孩,

妈妈叫我家里呆;

现在我是男子汉,

效忠国王理应该。

拿起火枪能打猎,

抓起烟斗抽起来;

到了午夜十二点,

敢吻漂亮小女孩。