绿色圃中小学教育网

免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

楼主: 网站工作室

小学生趣味英语 常用英语谚语名言及英语绕口令大全

Consider the bad times as down payment for the good times. Hang in there.

把苦日子当做好日子的首付,坚持就是胜利!

Sometimes you have to fall before you can fly.

有时候,你得先跌下去,才能飞起来。

The best colour in the whole world is the one that looks good, on you!

最适合你的颜色,才是世界上最美的颜色。

Everyone has his own way of finding happiness.

每个人都有各自找到幸福的方式。

Attempt doesn't necessarily bring success, but giving up definitely leads to failure.

努力不一定成功,但放弃一定失败!

Dear Daddy, I may find a prince someday, but you will always be my king.

亲爱的老爸,也许有一天我会找到我的王子,但你永远是我的国王。

The best preparation for tomorrow is doing your best today.

对明天最好的准备就是今天做到最好。