绿色圃中小学教育网

 找回密码
 免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始


查看: 1924|回复: 2

新人教版pep小学六年级上册英语第六单元Unit 6达标检测精品测试卷有听力有答案

[复制链接]
发表于 2019-8-25 17:13:05 | 显示全部楼层 |阅读模式
      这套新人教版pep小学六年级英语上册单元测试题免费下载为绿^色圃~中小学教育网整理,所有试卷与小学教育部审定新编教材同步,本站试卷供大家免费使用下载打印。
       因为试卷复制时一些内容如图片之类无法显示,需要下载的老师、家长可以到帖子下面(往下拉)二楼下载WORD编辑的DOC附件使用!         
        试卷内容预览:

Unit 6 How do you feel?
满分:100分 时间:60分钟 得分:   
听力部分
一、听录音,选出与内容相符的图片。(5分)
(  )1. A.          B.             C.
(  )2. A.         B.                 C.
(  )3. A.         B.                             C.
(  )4. A.                    B.                             C.
(  )5. A.                    B.                             C.
二、听录音,补全句子。(5分)
1. Amy feels very     today.
2. He is    . He should     something.
3. Li Ming’s father is     now.
4.     are you talking about?
5. Your sister must be     in her bedroom.
三、听录音,选择正确的答案。(10分)
(  )1. How does Sam feel now?
                       A. He feels happy.                    B. He feels hungry.
                       C. He feels worried.
(  )2. What should Sam do?
                       A. He should drink some Coke.
                       B. He should eat something.
                       C. He should wear warm clothes.
(  )3. What does Sam like for lunch?
                       A. Sam wants Coke.                 B. Sam wants hamburgers.
                       C. Both A and B.
(  )4. Does Sam like fruit?
                       A. No, he does.                                 B. No, he doesn’t.   C. Yes, he does.
(  )5. What fruit does Sam like?
                       A. He likes oranges, apples and grapes.
                       B. He likes apples, bananas and pears.
                       C. He likes cucumbers, strawberries and oranges.
笔试部分
四、根据句意及首字母提示,补全单词。 (10分)
1. My mother has a cold. I feel w    .  
2. She s     stay at home and do homework.  
3. — Why are you so a    ?  
            — Because I saw a killer(杀手).
4. If you’re s    , please remember something that makes you happy.  
5. His teacher is a     with him because he is late for school again.  
6. The sea is very d    . We can’t swim in it.
7. Please take a deep b     and you will feel better.
8. — How many apples do we have?
           — I don’t know. You can c     them.  
9. The little boy is very h     because he has a new bike.
10. Please w     your warm coat before going outside.
五、 选择正确的答案。(10分)
(  )1. Don’t go into the dining room. Your father is angry     you now.
                       A. to        B. with        C. on
(  )2. I     a pair of earrings(耳环).  
                       A. wear                            B. put on                                C. dress
(  )3. How does your mother     ?  
                       A. feel                                     B. feeling                                C. feels
(  )4. How     Sarah feel?
                       A. do                                     B. is                                C. does
(  )5. Why not drink     water at home?  
                       A. a little                           B. a few                                C. few
(  )6. Mike meets a bad man. He feels so     him and can’t move.  
                       A. happy with                   B. afraid of                        C. angry with
(  )7. She is going to leave her home     the telephone rings.  
                       A. if                                       B. so                                C. when
(  )8. If you want to keep healthy, you     do more exercise.  
                       A. should                           B. may                                C. maybe
(  )9. — How do you feel today, Jane?
                       —    
                       A. I feel better today.               B. That’s cool!                    C. Don’t worry.
(  )10. —    
                       — She should make more friends.
                       A. What should she do?
                       B. What’s that?
                       C. How do you feel?
六、完形填空。(15分)
Mum: What’s wrong, John?
John: I feel very   1   today. My teacher is angry   2   me.
Mum: Why?
John: I   3   doing my homework.
Mum: Oh,   4   didn’t you do your homework last night?
John: Because I watched an   5  cartoon and forgot it.
Mum: Next time you  6   do your homework first. And then you can enjoy  7  . Do you remember it?
John: Yes, I do.
Mum: Did you   8   “Sorry” to your teacher?  
John: No, I didn’t.   9   should I do?
Mum: You must say “Sorry” to your teacher   10   you get to school.
John: OK, Mum.

回复

使用道具 举报

 楼主| 发表于 2019-8-25 17:13:19 | 显示全部楼层
unit 6.zip (1.24 MB, 下载次数: 949)
回复

使用道具 举报

 楼主| 发表于 2019-8-25 17:13:28 | 显示全部楼层
参 考 答 案
听力部分
一、 听力材料
1. Lingling is very sad today.
2. Jane should clean the room at home.
3. The cartoon is about the goat and the wolf.
4. Jane is cooking dinner.
5. The food makes us feel hungry.
答案:1. C  2. B  3. C  4. C  5. B
二、 听力材料
1. Amy feels very angry today.
2. He is hungry. He should eat something.
3. Li Ming’s father is sad now.
4. What are you talking about?
5. Your sister must be singing in her bedroom.
答案:1. angry 2. hungry; eat  3. sad
4. What  5. singing
三、听力材料
Rachel: Hi, Sam! You look sad. What’s wrong?
Sam: Nothing serious. I just feel hungry.
Rachel: Oh, you should eat something.
Sam: Yes, I think so.
Rachel: What would you like for lunch?
Sam: I want some Coke and hamburgers.
Rachel: Would you like to have some fruit?
Sam: Of course. Fruit is also my favourite.
Rachel: What fruit do you like?
Sam: I like oranges, apples and grapes.
Rachel: Here you are.
Sam: Thank you.
答案:1. B  2. B  3. C  4. C  5. A
笔试部分
四、1. worried  2. should  3. afraid
4. sad  5. angry  6. deep 7. breath
8. count 9. happy 10. wear
五、1. B 2. A 3. A 4. C 5. A 6. B
7. C 8. A 9. A 10. A
六、1. C 2. A 3. A 4. C 5. A 6. B
7. C 8. C 9. A 10. A
七、1. What should she do?
2. How does; feel  3. He is worried.
4. Timmy feels very angry today.
5. He shouldn’t take any storybooks to school.
八、1. E 2. F 3. D 4. G 5. C
九、 1. She is going to make a big cake.
2. Zoom has a toothache.
3. Zip has a headache.
4. Monkey has a fever. His throat is sore. He has a cold.
5.No, they’re not ill. Because they don’t want to help Aunt Bear.
十、范文:
I was sad yesterday. Because I lost my bag. Then I asked the policeman to help me. He found it at last. I was very happy. After that I went to school. But on the way I met a dog. I was afraid. My friend Tom let the dog go. Thank Godness.
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 免费注册

本版积分规则

QQ|绿色圃中小学教育网 最新主题

GMT+8, 2020-7-4 14:52

绿色免费PPT课件试卷教案作文资源 中小学教育网 X3.2

© 2013-2016 小学语文数学教学网

快速回复 返回顶部 返回列表